Over Sara

De kracht van Sara is de betrokkenheid met het kind en het gezin. Sara toont oprechte interesse en verdiept zich in de situatie. Daarmee brengt ze de hulpvraag goed in kaart. Ze is in staat om zowel een persoonlijke als professionele sfeer te creëren.

Eerlijk en oprecht is de basis waar Sara mee werkt. Daarmee kan ze soms pijnlijke punten bloot leggen. Het is een krachtige eigenschap die ervoor zorgt dat ze open en transparant werkt. Ze vindt het belangrijk om op deze manier aan een vertrouwensrelatie te werken.

Sara vind zelfreflectie een belangrijke eigenschap. Zonder zelfreflectie ben je afhankelijk van anderen zegt ze. Hierdoor is het lastig om zelfstandig te kunnen groeien. Een belangrijk onderdeel bij reflecteren is ruimte geven voor- en toestaan van emoties.

Ze gelooft erin dat je moeilijke dingen aan moet gaan. Dat boosheid, angst en verdriet bij het leven horen. “Je moet het proberen te omarmen.” Daarna is er ruimte om weer mooie dingen te zien, om uitdagingen aan te gaan. Uit je comfortzone kun je dingen leren.

Sara kan goed luisteren en de juiste vragen  stellen. Als Sara een motivatie bij de ander omhoog kan halen dan haalt ze alles eruit wat erin zit!

Ze streeft erna dat het kind en het gezin succeservaringen op doen. Dat ze trots kunnen zijn op wie ze zijn en wat ze bereikt hebben. Sara geeft praktische handvatten die helpend zijn en houvast bieden. Als er in de toekomst nieuwe uitdagingen komen kunnen deze keer op keer worden ingezet.

© Copyright - Sara Meulenbroeks
nl_NLNederlands